XLfin.nl

EXCELlent in administratie en belasting

Maak een afspraak!

Jo Arts gespecialiseerd in de zorg

Jo Arts: “ik ben geen prater, maar door goed te luisteren, kan ik je beter adviseren.”

Financiën in de Gezondheidszorg

Ik heb kennis van en ervaring met administratie in diverse sectoren van de gezondheidszorg.

Dat betreft zowel ervaring met uitvoerende werkzaamheden op de financiële administratie, inclusief leidinggeven, als ook ervaring met planning & control activiteiten.

Die ervaring heb ik verkregen als:

  • Hoofd administratie in de GGZ van 1985 tot 2001, maar ook als planning & control consulent in de sector verpleging & verzorging van 2001 t/m 2006.
  • Vanaf 2007 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Mijn doelstelling is administratieve dienstverlening aan het MKB in combinatie met het ondersteunen van administraties in de gezondheidszorg op interimbasis.

Die ondersteuning kan betrekking hebben op:

  • Leidinggeven aan een financiële administratie
  • Ondersteunen Controller of Hoofd financiën
  • Coördineren planning & control-activiteiten
  • Tussentijdse rapportage voor het management
  • Opstellen jaarrekening
  • Opstellen nacalculatie
  • Advisering over belasting in de gezondheidszorg

Deze werkzaamheden heb ik vanaf 2007 tot heden uitgevoerd bij een 10-tal verschillende gezondheidszorginstellingen, voornamelijk Geestelijke Gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg en Verpleging-Verzorging-Thuiszorg.

Bij het uitvoeren van mijn opdrachten zeggen anderen over mij:

Jo is een gedegen financial consultant. Betrouwbaar en degelijk en gericht op resultaat. Bij Jo geldt als uitgangspunt afspraak = afspraak. Naast de duidelijkheid die Jo hiermee creëert is hij zeer behendig met Excel en diverse softwaretools.

Jo heeft een goed gevoel voor mens en organisatie en kan zijn plaats daarin goed bepalen en van daaruit een uitstekende dienstverlening opzetten. Door zijn rust en gedegenheid weet hij snel het vertrouwen te winnen van mensen.

Anderzijds is Jo ook het type persoon die mensen, ook in teamverband op respectvolle maar duidelijke manier, mensen kan aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Kortom: een prima persoon om goede vooruitgang te boeken in wat complexere situaties.

Indien u (tijdelijk) capaciteitsproblemen heeft, informeer dan naar mijn mogelijkheden of vraag nadere informatie.